تاریخ انتشار : 13 تیر 1394 10:36
    تعداد بازدید : 2066

کارگاه آموزشی صلاحیت دیوان عدالت اداری در رسیدگی به دعاوی

در اصل يكصد و هفتاد و سوم قانون اساسي آمده است: (به منظور رسيدگي به شكايات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأمورين يا واحدها يا آئين نامه هاي دولتي و احقاق حقوق آنها، ديواني به نام ديوان عدالت اداري زير نظر رئيس قوه قضائيه تأسيس مي گردد. حدود اختيارات و نحوه عمل اين ديوان را قانون تعيين مي كند.) واحد آموزش پژوهشکده حقوق به منظور آشنایی بیشتر حقوقدانان و وکلای محترم با موضوع صلاحیت دیوان عدالت اداری در رسیدگی به دعاوی کارگاه آموزشی ذیل را برگزار می نماید:

کارگاه آموزشی صلاحیت دیوان عدالت اداری در رسیدگی به دعاوی

مدرس کارگاه

جناب آقای محمد عرفان  (دانشجوی دکتری حقوق جزا، قاضی دادگستری)

مخاطبان کارگاه

•    دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق
    •    کارآموزان و وکلا
    •    مشاوران حقوقی

زمان برگزاری

پنج شنبه 5/ شهریور / 1394 از ساعت 9 الی 15

محل برگزاری

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی ، خیابان نهم ، نبش خیابان گیلان، پلاک 5

اهم سرفصل های کارگاه

•    آشنایی با دیوان عدالت اداری (صلاحیت و دعاوی قابل طرح)
    •    بررسی اجمالی قانون مصوب 9/3/85
    •     نحوه طرح دعوی در دیوان
    •    رویه عملی دیوان در رسیدگی به دعاوی

هزینه شرکت در این کارگاه 6 ساعته یکصد وسی هزار تومان (130.000 تومان) می باشد.

*در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ 25/5/94 هزینه شرکت در کارگاه به یکصد هزار تومان (100.000 تومان) تقلیل میابد.
    داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.
    شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان
    شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان
    به نام: موسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان از سوی موسسه گواهینامه اعطا می شود.