تاریخ انتشار : 10 تیر 1394 15:1

رییس کل دادگاه های عمومی و انقلاب کرمان:

پرونده های طلاق در کرمان حدود 40 درصد کاهش یافت

رییس کل دادگاه های عمومی و انقلاب کرمان گفت: با راه اندازی 16 مرکز مشاوره در شهر کرمان بین 30 تا 40 درصد آمار طلاق در این شهر کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری میزان، حجت الاسلام محمد امیر ابراهیمی اظهار کرد: در سال گذشته تمامی پرونده های خانواده قبل از تشکیل و ورود به سیستم رسیدگی قضایی به مراکز مشاوره ارجاع داده شده اند.

وی به اهداف مراکز مشاوره اشاره کرد و افزود: ایجاد آشتی بین زوجین و گوشزد کردن مشکلات و راه های رفع آن از اهداف مراکز مشاوره به شمار می رود.

سال گذشته حدود هفت هزار نفر زوج جوان در مراکز مشاوره آموزش دیدند

وی خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته حدود هفت هزار نفر از زوج های جوان از طریق مراکز مشاوره، آموزش داده شده اند.

حجت الاسلام ابراهیمی بر نقش معلمان برای تقویت ابعاد فرهنگی و پایه های خانواده ها تاکید کرد و گفت: ماهواره ها بنیان خانواده را هدف قرار داده اند و با وجود ماهواره در هر خانه می توان گفت که دشمن در خانه ها نفوذ کرده است.

بازگشت قریب چهار هزار هکتار از اراضی به بیت المال

وی به صدور یک هزار و 260 حکم به نفع دولت برای آزاد سازی اراضی دولتی و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی اشاره کرد و ادامه داد: در این راستا قریب چهار هزار هکتار از اراضی به بیت المال بازگشت داده شده است.

رییس کل دادگاه های عمومی و انقلاب کرمان گفت: در سال گذشته قریب 600 هزار پرونده قضایی در دادگستری استان کرما ن تشکیل شده است.

وی تاکید کرد: هر چه مشکلات اقتصادی بیشتر باشد، آسیب های اجتماعی نیز بیشتر خواهد بود.

این مقام قضایی به وجود 27 حوزه قضایی در استان کرمان اشاره و بیان کرد: در حال حاضر یک هزار و 800 کارمند در مجموعه قضایی استان کرمان مشغول به فعالیت هستند.

حدود 40 درصد پست های قضایی استان کرمان خالی هستند

به گفته وی، حدود 40 درصد پست های قضایی و 60 درصد پست های اداری دستگاه قضایی استان کرمان خالی هستند.

حجت الاسلام ابراهیمی در ادامه گفت: در وجود انسان دو قوه عقلانیت و نفسانیت در حال جنگ است و اگر قوه نفسانی حاکم شود، وجود انسان را به سمت دنیا گرایی و تباهی می کشاند واگر قوای عقلانی حاکم شود، سمت و سوی انسان به سمت خداوند و آخرت حرکت می کند.

این مقام قضائی ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه و سالروز شهادت شهید بهشتی، عنوان کرد: آیت الله بهشتی مردی بود که قوای عقلانی بر او حاکم شده بود.

وی ادامه داد: شخصیت جامع الاطراف شهید بهشتی باعث شد که دشمنان در ابتدا دست به ترور شخصیت وی بزنند و وقتی که موفق نشدند، دست به ترور فیزیکی وی زدند.

وی تاکید کرد: شهید بهشتی دارای شخصیتی آرام بود و هرگز برای حفظ شخصیت خود ذفاع نکردو این امر ناشی از حاکم شده قوای عقلانی بر او بود.

شهید بهشتی در رعایت مقررات بسیار مقید بود

وی خاطرنشان کرد: شهید بهشتی در رعایت مقررات عمومی جامعه بسیار حساس و مقید بود.

ابراهیمی در ادامه از شهید بهشتی به عنوان یک نظریه پرداز بزرگ و مدیر خلاق یاد کرد و گفت: احیای دادگاه های کیفری یک و دو از ایده های شهید بهشتی بوده که از تیرماه امسال اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه حقوق افراد در جامعه باید رعایت شود، گفت: قوه قضاییه مسوول اجرای حدود الهی و تحقق عدالت در جامعه است و قاضی بایستی یک شخص بی طرف در محکمه باشد.