کارگاه آموزشی حقوق ضمانت نامه های بانکی

ضمانت نامه بانکی تعهد یک بانک به پرداخت وجه مورد ضمانت (تا مبلغ مندرج در ضمانت نامه )در صورت عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط شخص ثالث(فروشنده یا متعهد انجام قرارداد) میباشد،ضمانت نامه های بانکی در سطح داخلی و بین المللی اقسام مختلفی دارند که حسب توافق طرفین، تنظیم و اجرا می شوند، امروزه ضمانت نامه بانکی به عنوان يكي از مهمترين اسناد اعتباري ، از جمله ابزارهاي تجاري است كه در تعاملات اقتصادي كاربردهاي فراواني دارد. واحد آموزش پژوهشکده حقوق به منظور آشنایی بیشتر با حقوق ضمانت نامه های بانکی کارگاهی به شرح ذیل برگراز می نماید:

کارگاه آموزشی حقوق ضمانت نامه های بانکی

ضمانت نامه بانکی تعهد یک بانک به پرداخت وجه مورد ضمانت (تا مبلغ مندرج در ضمانت نامه )در صورت عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط شخص ثالث(فروشنده یا متعهد انجام قرارداد) میباشد،ضمانت نامه های بانکی در سطح داخلی و بین المللی اقسام مختلفی دارند که حسب توافق طرفین، تنظیم و اجرا می شوند، امروزه ضمانت نامه بانکی به عنوان يكي از مهمترين اسناد اعتباري ، از جمله ابزارهاي تجاري است كه در تعاملات اقتصادي كاربردهاي فراواني دارد. واحد آموزش پژوهشکده حقوق به منظور آشنایی بیشتر با حقوق ضمانت نامه های بانکی کارگاهی به شرح ذیل برگزار می نماید:

مدرس کارگاه
    جناب آقای دکتر حسین قربانیان ( دکترای حقوق خصوصی، عضو هیأت علمی دانشگاه و مشاور حقوقی)
    مخاطبان کارگاه
    •    دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق
    •    کارآموزان و وکلا
    •    مشاوران حقوقی
    •    کارشناسن حقوقی بانکها

زمان برگزاری
    پنج شنبه 29/ مرداد / 1394 از ساعت 9 الی 15

محل برگزاری
    تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی ، خیابان نهم ، نبش خیابان گیلان، پلاک 5

اهم سرفصل های کارگاه
    •    ضمان و ضمانت نامه در حقوق ایران
    •    مقررات بین المللی ضمانت نامه های بانکی با تاکید بر مقررات URDG758
    •    نقش ضمانت نامه ها در قراردادهای تجاری بین المللی
    •    شرایط و نحوه صدور ضمانت نامه ها
    •    آشنایی با انواع ضمانت نامه های بانکی
    •    حقوق و تعهدات طرفین درگیر در ضمانت نامه های بانکی
    •    تطبیق مقررات بین المللی ضمانت نامه های بین المللی با مقررات موجود در رویه بانکهای ایرانی
    •    تحلیل چند نمونه از آرای صادره از محاکم

هزینه شرکت در این کارگاه 6 ساعته یکصد وسی هزار تومان (130.000 تومان) می باشد.
    *در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ 15/5/94 هزینه شرکت در کارگاه به یکصد هزار تومان (100.000 تومان) تقلیل میابد.
    داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.
    شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان
    شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان
    به نام: موسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.
    در پایان کارگاه به شرکت کنندگان از سوی موسسه گواهینامه اعطا می شود.