تاریخ انتشار : 13 شهریور 1396 12:39

کارگاه آموزشی ابعاد فنی حقوقی قراردادهای پیمانکاری با رویکردی به رویه ی قضایی

توجه به گستره ی انواع طرح ها و پروژه های عمرانی کشور و همچنین شرایط و محدودیت های دستگاه های اجرایی و کارفرمایان از طرفی و تعهدات و دعاوی پیمانکاران در زمان اجرا از طرف دیگر، به یکی از چالش های اصلی پروژه ها بدل گشته است و حتی اوضاع و احوال برخی قراردادها به گونه ای است که با روش های متعارف امکان حصول نتیجه و دستیابی به اهداف پروژه ها محقق نخواهد شد. آشنایی با قراردادهای پیمانکاری و انواع شرایط عمومی پیمان و همچنین ضوابط حاکم بر آن ها به ویژه در شرایطی که روابط قراردادی از عوامل بیرونی و خارج از اراده ی طرفین متأثر می گردد، بیشتر اهمیت پیدا نموده و آگاهی و تسلط بر آن ها لازمه ی راهبری و پیشبرد فنی و حقوقی پروژه ها خواهد بود. به منظور ارتقای سطح دانش حقوق مهندسی و تبیین کلیه ی شرایط عمومی پیمان، واحد آموزش پژوهشکده حقوق بر آن شد کارگاهی در این زمینه برگزار نماید و از همه علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه دعوت به عمل می آورد:

مدرس کارگاه:

جناب آقای نادر همایونی (عضو حقوقي كميته هاي تهيه و تدوين پيش نويس آيين نامه هاي قانون برگزاري مناقصات، دارای ده سال سابقه ی تدريس قانون برگزاري مناقصات، مسؤول امور حقوقي دفتر امور مشاوران و پيمانكاران (دفتر نظام فني اجرايي)، مدير امور حقوقي و قرارداد)

جناب آقای مهندس عبدالکریم کریمیان (کارشناس رسمی دادگستری، کارشناس، مشاور و مدیر امور قرارداد در شرکت ها و سازمان های خصوصی و دولتی، عضو کمیته ی بازنگری شرایط عمومی پیمان در سازمان برنامه و بودجه)

مخاطبان کارگاه:

·         پیمانکاران

·         انجمن های صنفی فعال در حوزه ی تشخیص صلاحیت

·         وکلا و کارآموزان وکالت

·         مشاوران حقوقی

·         مدیران امور حقوقی شرکت های دولتی و خصوصی

·         مدیران مالی

·         دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق

زمان برگزاری:

پنجشنبه          30 / آذر / 96    ساعت  9 تا 17

جمعه                1 / دی / 96    ساعت  9 تا 17

محل برگزاری:

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک 5.

اهم سرفصل های کارگاه:

• مفهوم پیمان و ماهیت حقوقی آن
    • روش های اجرای پروژه و قراردادهای همسان پیمانکاری
    • صلاحیت پیمانکار برای انعقاد پیمان
    • ضوابط حاکم بر قراردادهای طرح های عمرانی
    • زمان آغاز و پایان تعهدات طرفین
    • مسؤولیت طراحی و مهندسی طرفین پیمان
    • تضامین قراردادی (استرداد، ضبط، ابطال)
    • تعهدات مالی طرفین پیمان (پرداخت ها، خسارات، جرایم)
    • انحلال و بطلان پیمان و آثار آن
    • تعلیق پیمان و مسؤولیت های ناشی از آن
    • حل اختلاف به روش غیرقضایی
    • دعاوی ناشی از پیمان های پیمانکاری در محاکم قضایی

شهریه ی شرکت در این کارگاه سه میلیون ریال(3.000.000 ریال) است.

*در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ 96/09/22 شهریه ی شرکت در کارگاه دو میلیون و هفتصد هزار ریال (2.700.000 ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان

شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان از سوی پژوهشکده گواهی نامه اعطا می شود.