تاریخ انتشار : 6 شهریور 1396 9:35

رکورد

شماره مقاله

عنوان - پديدآور - مأخذ

منافع ممکن الحصول و خسارات معنوي در تعزيرات منصوص شرعي/ سروش سنايي.- به راهنمايي امير سماواتي پيروز با مشاوره قاسم قاسمي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم تحقيقات، دانشکده حقوق و علوم سياسي، گروه حقوق جزا و جرم شناسي، رشته حقوق) ؛ ۱۳۹۵.

همکاري دولت ها براي بازگرداندن اموال ناشي از فساد در چارچوب کنوانسيون سازمان ملل متحد براي مقابله با فساد/ منصور آقامحمدي.- به راهنمايي سيدقاسم زماني با مشاوره حسين شريفي طرازکوهي؛ رضا موسي زاده.- دکتري (دانشگاه پيام نور (مرکز تحصيلات تکميلي)، رشته حقوق بين الملل عمومي) ؛ ۱۳۹۲.

بررسي تطبيقي انديشه هاي هانس کلسن و هربرت هارت در حوزه مفهوم شناسي حقوق با رويکرد بين المللي/ محمدصادق طبائي نيا.- به راهنمايي عباسعلي کدخدايي با مشاوره محمدجواد جاويد؛ حميد الهوئي نظري.- دکتري (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ۱۳۹۶.

حق توسعه پلي ميان حقوق بين الملل بشر و حقوق بين الملل توسعه/ فردين خرازي.- به راهنمايي فيصل عامري با مشاوره قاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبائي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بشر) ؛ ۱۳۸۶.