آزمون قضاوت سال 95 مهرماه سال جاری برگزار می شود

آزمون سراسری قضاوت سال 1395 ویژه داوطلبان با مدرک تحصیلی دانشگاهی در مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
    به گزارش ایسنا، به اطلاع عموم متقاضیان ثبت نام در آزمون قضاوت سال 1395 می رساند، آزمون سراسری قضاوت در مهر ماه سال جاری برگزار خواهد شد. بر این اساس ثبت نام از داوطلبان در نیمه دوم تیرماه از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به عمل خواهد آمد.

همچنین آزمون، طبق روال سال های گذشته دو مرحله ای (تستی و تشریحی) است و پذیرفته شدگان نهایی به مرحله مصاحبه علمی شفاهی راه می یابند. شرایط لازم برای ثبت نام و شرکت در آزمون و سایر جزئیات مربوط در اطلاعیه های بعدی خواهد آمد.

لازم به ذکر است این آزمون صرفاً ویژه داوطلبان با مدرک تحصیلی دانشگاهی است؛ لذا شرایط آزمون حوزوی و زمان برگزاری آن متعاقباً از طریق پرتال جامع معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اطلاع رسانی خواهد شد.