معاون فرهنگی دادگستری یزد:

باید دستاوردهای دستگاه قضایی برای مردم بیان شود

عرشیان گفت: با برنامه ریزی جامع و هماهنگی کامل، باید خدمات و دستاوردهای دستگاه قضایی و دستگاه های تابعه قوه قضائیه برای مردم تبیین شود.

به گزارش خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان یزد، معاون فرهنگی دادگستری یزد گفت: با برنامه ریزی جامع و هماهنگی کامل، باید خدمات و دستاوردهای دستگاه قضایی و دستگاه های تابعه قوه قضائیه در استان یزد برای مردم تبیین شود.

محمدرضا عرشیان در جلسه هماهنگی مسئولان روابط عمومی و رابطان فرهنگی دستگاه های وابسته به قوه قضائیه افزود: با برنامه ریزی جامع و هماهنگی کامل، باید خدمات و دستاوردهای دستگاه قضایی و دستگاه های تابعه قوه قضائیه در استان یزد برای مردم تبیین گردد.

وی خاطرنشان کرد : فاجعه هفتم تیر، معمار دستگاه قضایی کشور شهید مظلوم بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب که فرزندان دیار دارالعباده، شهیدان پاکنژاد نیز از آن جمله اند را از ما گرفت.

عرشیان ادامه داد: گرچه فقدان افرادی همچون شهید بهشتی برای نظام و انقلاب نوپای ایرانی اسلامی گران بود، اما خون پاک به ناحق ریخته این شهیدان، انقلاب اسلامی را بیمه کرد.

این مقام قضایی ضرورت شناساندن شخصیت، مشی و منش شهید بهشتی را یادآور شد و گفت: باید از فرصت هفته قوه قضاییه برای شناساندن ابعاد شخصیتی این بزرگان استفاده شود.

معاون فرهنگی دادگستری به برگزاری سه جلسه از ستاد بزرگداشت هفته قوه قضائیه در استان اشاره کرد و اظهار داشت: در جلساتی که از ماه قبل تشکیل شد با حضور مدیران کل دستگاه های وابسته به قوه قضائیه در استان برنامه های این هفته تدوین شد.

عرشیان تصریح کرد: همچنین در یک جلسه که با همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد راه های جلب همکاری و مشارکت سایر دستگاه های اداری استان یزد بررسی و برنامه هایی جهت اجرا و انجام، با سایر ادارات مد نظر قرار گرفت.